Kleine verbouwing

Kleine verbouwingswerkzaamheden

Start u met een klein verbouwingsproject? Doe een beroep op Rik Elzinga Kunststofkozijnen in Norg. Wij voeren verschillende kleine verbouwingswerken uit, altijd tegen de correcte prijs. Wij werken alleen met kwaliteitsmateriaal, en garanderen een efficiënte service en minutieuze afwerking. Uw tevredenheidgarantie? Jaren ervaring, een klantvriendelijke aanpak, en heel wat contacten met andere specialisten in de bouwwereld.

Ervaring in renovatieprojecten

Rik Elzinga Kunststofkozijnen voert diverse kleine renovatieopdrachten uit. Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn, pakken wij elke opdracht heel gericht en efficiënt aan. Bovendien voeren wij altijd zelf de klussen uit. Zo bent u ook nog eens zeker van een persoonlijke, nauwgezette opvolging.

Contact

Bent u overtuigd van de mogelijkheden bij Rik Elzinga Kunststofkozijnen? Of wilt u nog meer weten? Neem vandaag nog contact op met ons. Bel ons, of stuur een mailtje. Wij garanderen een snelle reactie, en bezorgen u uiteraard graag een (vrijblijvende en gedetailleerde) offerte.