Het bedrijf

Jarenlange ervaring

R. Elzinga Kunststofkozijnen Norg levert al jaren in grote getale duurzame en kwalitatieve kunststofkozijnen aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf van eigenaar Rik Elzinga richt zich met name op nieuwbouw, vervanging en renovatie projecten in noord Nederland.

Waar concurrerende kunststofkozijn aanbieders zich vooral richten op de scherpste prijsaanbieding, richt R. Elzinga Norg zich op het leveren van kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. We beweren niet de allergoedkoopste te zijn, maar onze prijs/kwaliteit verhouding is in elk geval dik in orde. Dat zult u al gauw merken als u bij R. Elzinga Kunststofkozijnen B.V. een offerte aanvraagt.

Bij ons kiest u niet alleen voor jarenlange ervaring op het gebied van kunststofkozijnen, maar ook voor montage op hoog niveau. Met onze praktische adviezen scheppen we duidelijkheid en bieden we altijd een perfecte oplossing voor uw woning.

 


 

Projecten

elzinga kozijnen

Tot op heden zijn wij betrokken geweest bij vele nieuwbouw en renovatie projecten. Naar volle tevredenheid van de klant hebben we met onze kunststofkozijnen bijgedragen aan de volgende projecten:

Binnenkort komt hier een update van al onze projecten!